Strong Lady

informació obraCompanyia:
Escola Carampa
Sinopsi:

El món de Strong Lady (la Dama Forçuda) és ple de contrastos impactants: múscul i gràcia, bellesa i força bruta, aixeca la moral del públic i …també aixeca el públic!

Un dona forçuda autèntica, Betty Brawn, presenta un ventall elegant de “gestes de força”: trenca coses, aixeca gent pels aires com si fossin plomes i, de retruc, fa treballar de valent la musculatura del riure. Marxaràs somrient gràcies a aquesta celebració sincera de feminitat i força.


Crítica: Strong Lady

17/05/2019

La més forta, i divertidíssima també

per Núria Cañamares

És una entusiasta de la força i contagia la seva energia i simpatia amb tot tipus de demostracions “muy emosionantes”. Des de les més minucioses com destruir un llibre de 443 pàgines només amb l’ajuda de les mans o partir un bastonet amb un lleuger moviment dels pits, fins a les més complexes en què requerirà la participació del públic com “el pont vivent” (en què, estant ella estirada, un espectador li puja al ventre) o carregar dues persones alhora.

Un show que arrenca prometedorament i aconsegueix mantenir-se en l’alt voltatge amb, encara, un in crescendo final. Divertidíssima i ocurrent, connecta amb el públic de totes les edats i se’l posa a la butxaca generant i satisfent expectatives. Informa del que vindrà amb uns dibuixos esquemàtics que més val que els voluntaris segueixin al peu de la lletra si volen esquivar la mort i un castellà macarrònic que fa més còmiques les explicacions. Aixeca l’ovació en cada número i, tot plegat, sense despentinar-se. Amb el seu perfecte recollit de cabell, tratge vermell amb capa inclosa i el somriure permanent a la cara. Perquè, com diu, és la més forta del món, però això no treu que també pugui ser delicada, elegant i sensual. Boníssima.