The Audition

informació obraIntèrprets:
Xavi Castelló
Direcció:
Toti Toronell, Alain Beauchet
Companyia:
Cie. Artonik
Sinopsi:

És qüestió de vida o mort. Hi ha un càsting per a "El llac dels cignes" i dues aspirants disposades a tot. Els cignes poden ser molt antipàtics. Ballar o morir, aquesta és la qüestió. Quan dos són multitud i el teu rival és una ballarina, no hi ha compassió possible.

Peça còmica de circ i acrobàcia protagonitzada  d'aquesta companyia valenciana de teatre-circ que produeix espectacles de petit format per a tots els públics.

Crítica: The Audition

11/09/2016

De menys a més: el cigne abandona el llac i vola

per Jordi Bordes

El que semblava una proposta de clown intentant ballar clàssica en un càsting popular, fa un gir i es transforma en una notable peça de circ dalt d'un trapezi. La música és fàcil de triar: hi ha tot el repertori d'El llac dels Cignes. És mes complexa la dramatúrgia que imagina un parell d'inexperts ballarins que acabaran optant a ser el cigne negre, si és que el públic beneeix les seves intervencions. De l'error evident, l'obra va pujant d'interès i sorprèn l'aparició del trapezi. La idea de l'audició és massa prima, però. Com a mínim, es pot gaudir d'un duet de trapezi sense perdre l'aire clownesc.