Trams

Teatre | Musical | Circ

informació obraCompanyia:
Cascai Teatre
Autoria:
Mithkal Alzghair
Coreografia:
Mithkal Alzghair
Sinopsi:

Cascai Teatre salta de les sales al carrer amb un espectacle d’humor en majúscules que combina música, gest, teatre d’objectes i improvisació en directe. Tot plegat, passat pel sedàs de l’univers creatiu particular de Marcel Tomàs, que aquest cop es posarà a la pell d’un actor còmic que es transformarà en multitud de personatges per sorprendre el seu públic.

Crítica: Trams

27/10/2017

‘Hotot’ surt al carrer

per Núria Cañamares

Marcel Tomàs (Cascai Teatre) porta al carrer el seu anterior espectacle de sala ‘Hotot’ retitulat com a ‘Trams’. El trasllat del teatre a l’espai públic comporta inevitablement algunes renúncies, com ara la il·luminació o l’audiovisual, però guanya en altres aspectes que en el camp de l’humor en què es mou li juguen clarament a favor.

La ja propera i desimbolta relació amb el públic que aconseguia a ‘Hotot’ acaba d’esclatar, com si fora de les quatre parets l’espectador se sent més lliure per deixar-se anar. I afavoreix també la improvisació, caçant al vol les espontaneïtats que només es produeixen al teatre de carrer, ben fresques i carregades de complicitat.

Quan l’engranatge funciona, ho fa tant a dins com a fora.