Transmissions: Conferència il·lustrada sobre danses urbanes

informació obraSinopsi:


Conferència il·Lustrada: Posem veu al cos

Els ballarins Toni Jodar, Javi Casado i Guille Vidal-Ribas ofereixen una performance pedagògica amb música, vídeo, fotografia, paraula i moviment al voltant dels conceptes clau de la dansa moderna, contemporània i urbana.

Música, vídeo, fotografia, paraula i moviment s’uneixen per generar una experiència escènica pedagògica per a tots els públics. És la trobada entre els ballarins Toni Jodar, Javi Casado i Guille Vidal-Ribas que, mitjançant un discurs dinàmic i accessible, presenten un espectacle que connecta passat i present de manera transversal i ofereix eines per comprendre i gaudir la dansa moderna, contemporània i urbana.

Conferència il·lustrada sbre danses urbanes:

Guille Vidal-Ribas i Javi Casado utilitzen música, audiovisuals, paraula i moviment en viu per oferir una conferència espectacle que busca explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions.

Música, audiovisuals, paraula i moviment en viu es combinen en aquesta conferència espectacle que busca explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions. Ofereix un discurs dinàmic i accessible per a tots els públics, enriquidor tant per a un públic expert com per a qui vol acostar-se a les danses urbanes.

Transmissions és fruit d’una investigació iniciada per Guille Vidal-Ribas i Javi Casado, que recull el coneixement adquirit durant dues dècades com a ballarins de dansa urbana, i el combina amb informació extreta d’una àmplia base documental i d’entrevistes a figures pioneres i referents nacionals i internacionals en aquest àmbit.

Aquesta activitat serà d'entrada lliure amb mesures anticovid a l'Hospitalet i gratuïta amb reserva prèvia Badalona i Cornellà.

Encara no hi ha crítiques publicades