Una nit amb el Mag Lari

informació obraCompanyia:
Mag Lari
Sinopsi:

Hi ha nits màgiques, i després hi ha nits que directament són màgia: com la que ens espera amb el Mag Lari! Amb més de 25 anys sobre l’escenari i tota una vida dedicada a l’art de sorprendre, el Mag Lari ens porta una nit plena d’il·lusions, jocs, llums, fum i molt d’humor. Perquè no és només un mag que es treu cartes de la màniga, també ens fascinarà amb misteris i trucs que ens deixaran bocabadats. Amb només una hora i vint minuts, ens podrà fer desaparèixer, riure i, fins i tot, ballar. Preparats per formar part de l’espectacle? 

Crítica: Una nit amb el Mag Lari

13/10/2020

La màgia és l'espectacle

per Josep Maria Viaplana

Vist el diumenge, 11 d'octubre de 2020 al Teatre de Salt, dins la programació del Temporada Alta

És difícil que hi hagi algú que no conegui la feina del Mag Lari, desde fa anys un dels més reputats del país. Des dels millors teatres als circuits d'espectacles familiars, ha recorregut tota la geografia catalana en un munt d'ocasions, i, evidentment, ha estat prou conegut i reconegut molts més enllà.

Fidel al seu estil, el seu espectacle es basa en dues premisses: un nombre no gaire gran de trucs de màgia, generalment fetes amb un assistent i en aparells on es posa a prova la capacitat de l'espectador per a 'menjar-se el coco' de com es pot fer aquella cosa (incloent aquest cop, la pujada d'una petita espectadora i alguns altres dels presents a la platea), i, marca de la casa, tota la 'salsa' que hi ha entre número i número. De fet, el gran número és la seva capacitat de showman, de connectar amb el públic de forma divertida i ocurrent, fruit tant de la preparació i assaigs, com de la dilatada trajectòria dalt dels escenaris.

No hi ha massa més a dir, sinó que seieu a gaudir de l'espectacle per on ens condueix el mag/actor per allà on vol, amb aquesta barreja de màgia i bromes.

Potser només apuntar, que amb aquest títol "Una nit.... ", es dóna per entès que vol connectar amb un públic adult. Cosa que fa amb alguns acudits i malentesos picants, però que quan hi ha públic infantil a la sala (com va ser el cas, i com és habitual en la màgia) potser alguns d'aquests poden resultar excessius per a ells i elles, cosa que, com deia evitar-ho o limitar-ho, no hi ha dubta que és a l'abast d'aquest gran professional.