Vakuum

informació obraAutoria:
Mila Martínez
Sinopsi:

Aquesta peça és una invitació a una reflexió col·lectiva del temps i els moments que vivim avui en dia, com habitem el planeta, totalment atrets per la distracció.

Memòria, reconciliació i transformació de la nostra veritat única i natural, la realitat de la nostra causa lloable com a éssers humans en aquest pla, mirar profundament, encarar-ho i actuar…

Aquesta creació pretén aportar un missatge clar i sensible de la nostra situació actual com a humanitat, com a col·lectiu, com UN TOT.

Utilitzant diferents branques del nostre art per ser moldejades en un ambient “real” tot arribant a tocar, elimanar i recordar … buscar una solució, il·luminar el nostre objectiu, el nostre camí inclassificable i infinit…

Vakuum s’ha presentat aquesta temporada 2016-2017, tot fusionant arts aèries, moviment, vídeo i música.


Crítica: Vakuum

14/05/2017

Unes cingles que porten del món primitiu al somni

per Jordi Bordes

Exercici molt breu de força i equilibri. Que sap traçar amb una simplicitat extrema una dramatúrgia efectista. L'acròbata amb un vestuari que el remet a un món primitiu, molt despullat del que no és essencial s'arrossega per la sorra, pel fang. El somni és a les altures. I només ho aconsegueix quan les cingles (unes cintes de molta resistència) el duen amunt. LEl treball demana olta tècnia i un cos disposat a patir sotragades i rebots a les articulacions que, si és preciós veure-ho, cal vigilar que no provoqui lesions.