Zoomwatts

Familiar | Musical

informació obra


Un treball que parteix d'una trama molt simple, potser massa, però que es presenta amb una interpretació molt pròxima i, sobretot, una musicalitat gens convencionals. Amable i atractiva però no tant fàcil com les habituals cantarelles en el teatre familiar. La partitura ressona a blues. La connexió amb els músics que actuen en directe també és agraïda i còmplice.

Autoria:
Anna Fité, Saki Guillem
Composició musical:
Saki Guillem
Direcció Musical:
Saki Guillem
Direcció:
Anna Llopart
Intèrprets:
Georgina Llauradó, Txell Sust, Salva Racero, Jofre Bardagí
Il·luminació:
Xavi Valls, Nani Valls
So:
Carles Xirgo
Vestuari:
Jordi Bulbena
Escenografia:
Jordi Bulbena
Text:
Anna Llopart (dramatúrgia)
Interpretació musical:
Manel Fortià/Miquel À.Cordero (contrabaix), Àlex Tenas (percussió), Saki Guillem (piano)
Sinopsi:

Si, com diuen, dins de cada llibre hi ha un món... us imagineu quantes coses caben dins d’una biblioteca encantada? En aquest espectacle us ho expliquen amb música i cançons.

Segur que a bona part dels personatges que apareixen en aquest espectacle musical ja els coneixeu d’alguna cosa. És perquè són els protagonistes d’un munt de contes clàssics. Viuen tots junts en una biblioteca molt especial, una biblioteca que està embruixada des de fa més de cent anys. Però un dia dos nens descobreixen aquest amagatall encantat i, entre música i cançons, coneixeran un seguit de personatges meravellosos amb moltes coses que explicar.

Espectacle de teatre musical recomanat a partir dels 7 anys

Crítica: Zoomwatts

12/04/2013

Bona música, menys ambició dramàtica

per Jordi Bordes

Un treball meritori musical però amb una trama prima, un punt previsible i una interpretació simple. El millor de la peça, i el que motiva anar a veure-la és, sobretot, la seva partitura amb un registre a blues i jazz poc habitual en els musicals de sèrie de la cartellera més convencional.