Almazuela

Dansa | Familiar

informació obraCompanyia:
Cia. Roberto G. Alonso
Direcció:
Roberto G. Alonso
Coreografia:
Roberto G. Alonso
Intèrprets:
Raúl Heras, Beatriz Torralvo
Vestuari:
Roberto G. Alonso, Víctor Peralta
Il·luminació:
Antony Murchland
Escenografia:
Víctor Peralta
Producció:
El Més petit de tots 2012
Sinopsi:

La Companyia Roberto G. Alonso proposa aquesta peça qué és una producció del festival de l'any passat, per a nens de 6 mesos a 5 anys.

Almazuela és un espectacle que recrea un món surrealista, ple de fantasia, on res sembla el que és, que navega entre el que és real i irreal, i que té en l’element visual el seu punt fort.
La Companyia Roberto G. Alonso, amb més de 16 anys de trajectòria, és un referent de la dansa a Catalunya adreçada al públic infantil. Ha participat en nombrosos festivals nacionals i internacionals. Darrerament ha assolit un gran èxit per tot Catalunya i Espanya amb els espectacles "Zing-Zing", premiat a la fira FETEN de Gijón, i "Simplicíssimus".

Crítica: Almazuela

17/11/2013

Ballar la mandra juganera de dissabte al matí

per Jordi Bordes

Un joc senzill de Roberto G. Alonso que es concilia amb el somni i el mandrós despertar de la canalla d'un dissabte al matí. No hi ha pressa, no hi ha escola. Hi ha ganes de jugar mentre es fa una volta més sota de la funda nòrdica. El llit esdevè un castell inexpugnable, l'habitació un univers màgic que la canalla celebra veient com es deconstrueix en un nou món, el del seu joc. Un bonic treball d'un coreògraf que ha sabut trobar el to per presentar coreografies a la canalla amb peces celebrades com Sim,plicíssimus, en que s'atrevia a fer una aproximació al món de la revsta ben lúdic i insinuant per als més petits de casa. A Almazuela (sota els llençols) el seu moviment és més naïf, més blanc.