Apocalypse Uploaded

informació obraCompanyia:
Sienta la cabeza
Producció:
FiraTàrrega
Direcció:
Tope
Sinopsi:

...i, al final, el món esclata. Dels humans només en queda la seva identitat virtual, el seu avatar. Són les ombres de la persona que van ser en la seva vida carnal, unes entitats que estan obligades a vagar pel núvol fins a l’eternitat. Davant d’aquesta perspectiva, què queda del jo?; i del nosaltres? Per què es pot lluitar? Per què s’ha de viure?

Espectacle que uneix teatre, música i nous llenguatges en un escenari que amplifica, modula i modifica les accions dels personatges. En un viatge al futur, LAminimAL parla sobre el concepte d’identitat, de les diferents versions del jo apocalíptic i de com tornar a començar. Un viatge al jo del futur per reflexionar sobre el jo del present.

Crítica: Apocalypse Uploaded

18/09/2016

Exercicis de futur

per Manuel Pérez i Muñoz

En el seu camí de construcció i fixació d'un llenguatge propi, Laminimal ha creat una trilogia polièdrica que parla en tres temps: passat, present i, ara, futur. En la seva recerca d'una dramatúrgia de múltiples veus, la llibertat que aporta la construcció d'un avenir apocalíptic els permet assolir una força poètica més rica, també més pertorbadora. Els actors-personatge imaginen situacions i comportaments d'uns éssers que ens parlen ancorats en la incertesa del present. Els canvis d'espai, pròleg i epíleg, oxigenen l'estructura d'una proposta que, com ja passava amb les anteriors, bombardeja al públic amb múltiples històries i reflexions que costen de pair a curt termini. El solatge que resta d''Apocalypse Uploaded' reafirma la constatació d'estar davant d'una companyia singular, que ha escollit un camí molt complicat però que té al davant tot el potencial d'una expressivitat sense límits. Llarga vida a Laminimal.