Aquí i ara

informació obraSinopsi:

La coreògrafa Clara Pons (Brodas Bros) ens presenta una petita acció coreogràfica, especialment dissenyada per aquest espai, interpretada i ballada per alumnes de l’escola BdanceBarcelona de Santa Coloma.

Una peça de dansa urbana on vol fer arribar l'important que és gaudir ballant segons l'espai i el moment. Deixant espai a cadascú però formant part d'un tot coordinat.

Crítica: Aquí i ara

15/03/2023

Sincronitzar l'entusiasme

per Jordi Bordes

Clara Pons, una habitual de Brodas Bros (Concierto Concepto, BR2, DOJI), ha coreografiat un treball per a BDanceBarcelona. Una peça breu, coral que permet sincronitzar l'entusiasme amb el domini de la tècnica de dansa urbana. Aquí i ara recull el moment que es plasma una notícia en un diari , com el que porten els ballarins, per jugar a amagar-se o a passar inadvertits per donar focus (l'atenció) a algun altre company.

És una peça molt breu, construïda en grup i amb breus instants perquè cadascú guanyi seguretat en petits solos dins de la rotllana. Es percep una concentració notable, una tensió cap endins, que encara no s'atreveix a externalitzar el gaudí del control del cos en moviments que tant poden ser robotitzats com extendre's com es desenrotlla una catifa, amb molt de flow.