Blam!

informació obraIntèrprets:
Janus Elsig, Lars Gregersen, Eos Karlsson, Anders Skat, Joen Hojerslev (cover)
Ajudant de direcció:
Simon K. Boberg
Escenografia:
Kristian Knudsen
Il·luminació:
Lee Curran
So:
Svend I Kristensen
Vestuari:
Hanne Morup
Autoria:
Kristján Ingimarsson, Tonino Guerra
Traducció:
Lluís Massanet
Sinopsi:

Per a escapar dels seus avorrits treballs de 8 hores, quatre enginyosos oficinistes inventen "BLAM!", un joc en el qual la vida ordinària es passa pel filtre de la imaginació. En aquest espectacle hilarant i explosiu, un lloc de treball rutinari es transforma en un món poblat d'extraterrestres, superherois i clàssics de Hollywood. Amb acrobàcies impossibles,parkour, piruetes que et deixaran sense alè i una gran dosi d'actitud, BLAM! convida a formar part d'una esbojarrada aventura a l'oficina.

BLAM! arriba a Barcelona de la mà dels productors de STOMP després d'un gira plena d'èxits, omplint teatres i rebent sentides ovacions al Fringe Festival d'Edimburg i el Peacock Theatre de Londres. BLAM! barreja comèdia, teatre narratiu, acrobàcies i atrevides piruetes en un espectacle que et deixarà sense paraules. Un xou ple d'imaginació, acció i pur entreteniment, capaç de transportar el gènere del teatre físic a una nova dimensió.

Crítica: Blam!

16/10/2015

La vida del carrer en estat brut

per Andreu Sotorra

No pot fallar res durant vuitanta minuts d'un ritme trepidant. Un clec!, un garranyec!, un patam!, un plof!, un bum!, un scrash!... L'espectacle físic 'Blam!' està fet d'onomatopeies, de sons digitals, de moviment, malabarisme, contorsió, falsa lluita lliure i exercici de cos a tot gas, a més d'una treballada il·luminació ambiental i una escenografia, inicialment enganyosament estàtica i una mica ofegadissa entre mòduls d'oficina, però finalment espectacular, canviant i bellugadissa com un pont elevat.

Tots els elements de l'attrezzo de 'Blam!' tenen el seu paper: els llapis, els bolígrafs, els llums de taula, les pantalles d'ordinador, la fotocopiadora, les impressores, el penja-robes, la planta amb torreta, les grapadores, les papereres, el bidó d'aigua, els gots de plàstic, les carpetes, els papers...

Queda clar, doncs, que els quatre intèrprets de 'Blam!' són en una oficina convencional. Tres oficinistes a les ordres vigilants d'un supervisor que finalment seran quatre al servei d'una trama que beu de les fonts del cinema d'acció i de terror del Hollywood més exagerat. Els entesos en el ram hi trobaran olor de Matrix, de Manostijeras, de Robocop, de robots i d'alienígenes que han poblat les pantalles juvenils de les últimes dues dècades. Per als no amants del gènere, hi descobriran què poden fer quatre actors en directe més enllà de barrejar l'humor, la comèdia, l'acrobàcia amb una narrativa que els transporta al seu estadi de l'adolescència feliç. (...)