Cabaret sensorial

informació obraIntèrprets:
Xavier Bobés
Sinopsi:

Els secrets del cos en el món del cabaret: humor, erotisme, misteri, jocs sensorials, celebració, sorpresa... Tot això ho trobareu al Polvorí, seu de la companyia Teatro de los Sentidos. És el "Cabaret sensorial", un espai de trobada per a les nits de juliol en un racó màgic de Montjuïc. Gaudiu de la nostra programació d’espectacles, música i jocs sensorials entre murs de pedra, mobles antics, espelmes sota els arbres i els estels sobre el Mediterrani. Veniu, deixeu-vos seduir mentre preneu unes copes entre amics i coneguts.

Sentir és viatjar. L’home pensa, Déu riu...

Crítica: Cabaret sensorial

19/07/2015

La poètica d'olorar uns mitjons bruts i l'olor de les fades

per Jordi Bordes

El "Cabaret sensorial" el Teastro de los Sentidos no enganya. En aquesta edició del Grec s'han desplegat per fer múltiples accions durant tot el mes. Per exemple, cada diumenge al matí hi ha una proposta per a la canalla (i pels pares). De fet,qualsevol acció que ofereixi aquesta companyia és absolutament transversal. Només cal ser valents a mostrar-se ben ingenu. En un espai de vulnerabilitat, el públic (els hi diuen tradicionalment ""els viatjants") dialoguen amb els actors (coneguts com a "habitants"). El món queda fora. Dins, s'entra amv el cos (per raons físiques) i amb 'ànima. Per això, aquell bany de foscor, ben tenyida d'olors, tacte, gust és tant revitalitzant. 

La proposta d'aquest diumenge, però, li faltava el trajecte. Perquè construir una única estació on tot succeeix (és un punt castrador). No hi ha gaire ocasió a deixar-se perdre, a imaginar, al racó d'escriure, al teè calent... al trobar-se amb un mateix. Segurament, tota aquesta "fórmula de sensibilitat" sí que es deu reproduir en les sessions nocturnes. De fet, pujar al polvorí, si es fa a peu i de nit, ja té un punt d'experiència mística, vital, reconfortant. Al passadís interior, una hamaca o unes sacs convertits en còmodes coixins seran l'espai d'espera i d'aclimatació a aquest nou univers de xiuxiueig. Si no hi heu anat mai abans, reserveu entrada al seu web (http://www.teatrodelossentidos.com) i experimenteu la calma de Montjuïc, enmig del brogit constant del Grec... i de la ciutat.