Carencias

informació obraSinopsi:

"CARENCIAS" de Eyan Dance Company

"CARENCIAS" és un espectacle de dansa contemporània i interpretació amb un gran missatge i crítica social darrere de cada moviment i sospir. Un camí emocional en el qual reflexiona les manques de valors que presenta la nostra societat actual.

En el transcurs de l'obra podem empatitzar amb el masclisme, el racisme i l'homofòbia, a més de veure com els rols de gènere i capitalisme poden influir de manera indirecta i negativa sobre una figura tan innocent i vulnerable com pot ser una nena, que representa el fil conductor de l'obra. L'espectacle compta amb molta dansa i interpretació i destaca per la dificultat coreogràfica i la seva potència emotiva.

"CARENCIAS" et permet analitzar alguns dels problemes que actualment hi ha en el nostre món i com afecten negativament la personalitat d'una persona, i com això genera un conflicte que pot desenvolupar-se en un altre, arribant a provocar una cadena d'injustícies socials. Aquest espectacle, malgrat tractar temes durs de manera conscient i tenir un caràcter emocional fort, té també els seus lleus tocs de sarcasme i humor que et fan trobar un equilibri emocional perfecte durant el transcurs de l'obra.

Crítica: Carencias

18/02/2021

Un crit de denúncia

per Jordi Sora i Domenjó

Doble celebració: que la Sala Versus Glòries hagi encetat una línia de programació de dansa, que en un espai com aquell permet proximitat amb les coreografies i les ballarines i ballarins; i que una companyia jove com Eyan Dance Company tingui l'oportunitat d'ensenyar un treball fortament reivindicatiu en el qual han esmerçat molt d'esforç durant mesos.

Podeu llegir la crítica aquí.