Carmina Burana. Maria Rovira

informació obraIntèrprets:
Keyvin Martinez, Aina Gargallo, Alberto Serrano, Anna Vila, Borja Fernández, Daniela Rojas O’Farril, Gleyner Delgado Nápoles, Glòria Llevat, Javier Monier, Laia Vancells , Marc Fernandez, Roberto Seller, Úrsula Mercado, Roger Casamajor, Anna Castells
Ajudant de direcció:
Aina Gargallo, Borja Fernández
Direcció:
Maria Rovira
Dramatúrgia:
Andrés Morte
Il·luminació:
Rhazil Izaguirre
Vestuari:
Juan Carballido
Músics:
Pep Surinyac, David Malet, Percussionistes de Barcelona, Ulrike Haller (soprano) , Germán de la Riva (baríton), Toni Gubau (contratenor), Cantiga (Pep Prats) , Cor Montserrat (Rosa Ribera)
Direcció Musical:
Pep Prats
Sinopsi:

Després de passar els últims anys treballant a l’estranger, Maria Rovira, reconeguda coreògrafa internacional, torna a casa trepitjant fort amb la seva pròpia versió de Carmina Burana.

Sota la direcció de Maria Rovira i creada expressament pel Centre Cultural Terrassa, compta amb ballarins tant locals com internacionals provinents de la dansa clàssica i contemporània. L’obra va acompanyada de la música de dos pianistes, set percussionistes i diversos cors. La posada en escena promet una resolució única plena de sensibilitat, cura al detall i oferint un desenllaç inesperat.

Els poemes que van inspirar al compositor Carl Orff parlen de l’exaltació dels sentits, el plaer d’experimentar al màxim la vida terrenal, la matèria, la luxúria, els diners, un conjunt de valors tergiversats que provoca aquest extremisme contraposat als valors religiosos d’aquella època.

Crítica: Carmina Burana. Maria Rovira

10/02/2018

INTENSA Y PASIONAL COREOGRAFIA

per Carmen del Val