Clicks

informació obraCoreografia:
Sergio Alcover
So:
Carles Aulí
Caracterització:
Teresa Alonso
Vestuari:
Laia Cambrils, Mariel Soria
Intèrprets:
Sergio Alcover, Ferran González, Jordi Grifell, Joan Miquel Pérez
Interpretació musical:
Joan Miquel Pérez
Il·luminació:
Cube.bz
Sinopsi:

Es tracta d'un espectacle musical en clau d'humor que repassa les principals cançons més escoltades de l'actualitat mitjançant un format modern i divertit.

Quatre intèrprets porten a escena una variada selecció dels videos més visitats del Youtube des d'un punt de vista original i diferent, versionant la música més conguda del mainstream. La major part d ela funció està composada per cançons d'artistes com Coldplay, PSY, o Bruno Mars, que es lliguen amb diàlegs frescos, ràpids i directes. 

Crítica: Clicks

18/05/2015

entreteniment divertidament fresc i sense pretensions

per Jordi Bordes

El quartet de "Clicks" escalfen l'escena de seguida. En tot moment s'adrecen a un públic jove i adult però la canalla, també hi entra amb facilitat, en part davant la sorpresa de les bromes ridícules que s'atreveixen a defensar a dalt l'escenari. Hi ha un gust per l'excés (en caricatura, no pas en recursos escenogràfics, que semblen sortits de la Industrial Bolsera!) però sobretot per un humor surrealista, beneit, ximple, que desarma qualsevol pretensió. Hi ha un toc de Monty Python, de món absurd, intranscendent, descregut, al que se li pot treure punta còmica. El més pedant serà el més vilipendiat.

Amb la seva empatia, connecten perfectament amb el públic (podrien ser un grup perfecte per a comiats de solteres...!) i arriben a fer-lo ballar davant de les butaques. Ara, en cap moment, obliden l'atenció per cantar, per entonar. S'ho passen bé, però la música (que pot patir d'uns transvestisme en la seva adaptació) sempre és la raó de ser a l'escena. Molt refrescant per aquest estiu que s'ha avançat. Triomfaran. Seria molt bo, però que, quan es vegin en ganes, ataquin amb un nou producte amb més rellevància artística (sense necessitat d'abandonar la comèdia musical). Perquè són capaços de fer-ho i tenen l'empatia perquè el públic els segueixi. Cal donar una nova oportunitat a productes bestials com aquell "Merda d'artista!" del Grec de l'any passat.

Trivial