Conseqüències

informació obra


Aquest espectacle forma part de l'Itinerari Recomana
Dansa Ara 2017

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta una nova edició del cicle Dansa Ara a La Pedrera amb un programa excepcional que combina grans coreògrafs reconeguts amb joves creadors emergents. Un extraordinari recorregut pel bon moment creatiu de la nostra dansa. Creacions úniques, estrenes i propostes adaptades expressament per a La Pedrera, seleccionades amb la col·laboració de FiraTàrrega. Una aposta més de la Fundació Catalunya La Pedrera pels artistes emergents i la divulgació de la creació contemporània.

Itineraris recomana

Intèrprets:
Marta Hervás, Xavi Palomino, Núria Planes, Adria Viñas, Pino Steiner
So:
Stéphane Lévy
Producció:
Sophie Kasser, Estel·la Muñiz
Direcció:
Ferran Guiu
Direcció Musical:
Joan Comaposada
Sinopsi:

La nova proposta de la companyia Moveo és un espectacle de moviment que trenca la distància entre el que mira i el que és mirat, entre el que viu i el que actua. L'espectador és convidat a emergir del seu estatus passiu i a executar el moviment. El treball es planteja com una exploració en tres direccions. En primer lloc, l'oposició entre realitat i ficció, entre veritat i mentida, entre actor i espectador. Segonament, les relacions entre els membres del grup social: dependència, suport, rebuig, atracció... I, en tercer lloc, la representació de l'invisible a través d'allò més visible.

Espectacle finalista d'Arts de carrer al Premi de la Crítica 2017

Crítica: Conseqüències

17/09/2017

Essència de carrer

per Manuel Pérez i Muñoz

Estar junts, escoltar la gent que ens envolta, descobrir la presència dels altres. La companyia Moveo destil·la essència d'arts de carrer en el seu espectacle 'Conseqüències'. Com sortits d'una multitud d'espectadors que espera un espectacle, els intèrprets que, en un primer moment semblen espontanis, comencen a plantejar un joc coreogràfic carregat d'un dinamisme brillant. El públic viu en primeríssim pla el treball dels ballarins que en cap moment deixen de sentir la presència de la plaça, movent els espectadors perquè s'integrin de forma quasi involuntària de la coreografia. Participació, interacció, col·lectivitat; caldrà estar atent als moviments del Moveo perquè són una companyia que escolta de forma destacable el batec del carrer.