Diga'ls-hi Inquiets

informació obraCompanyia:
Los Herrerita
Direcció:
Miner Montell
Intèrprets:
Jaume Boldú, Llorenç Corbella, Pau Clavé, Sergi Farràs, Joan Farreny, Marc Martí, Xavier Prats, Pep Seguí, Eduard Seguí, Guillem Solé, Marina Solé, Llorenç Solé, David Herrera, Marcel Aguilar
Sinopsi:

Ens diuen inquiets. Som joves intrèpids que naveguem pels pentagrames de la vida. Toquem cançons i fem gaudir a la gent tant com podem. Ens agrada tot i ens agrades tu. Tenim inquietuds i cada dia ens descobrim. Qui sap què pots descobrir avui? 

Crítica: Diga'ls-hi Inquiets

11/09/2016

El relleu generacional dels Always Drinking...

per Jordi Bordes

Always Drinking Marching Band és una banda de música que anima els carrers per festa major. És un conjunt ue li agrada coreografiar-se com si es moguessin per una lip dub i que compta amb un presentador prou punk per anar provocant a la concurrència amb acudits i divertides proclames ue utiiliitza un altaveu de mà. Els de Diga'ls-hi inquiets ressonen al mateix patró. Són, això sí, més joves i, molt probablement, trobaran més jocs per connectar amb el públic. Ara els fa ballar; més endavant és fàcil imaginar que també els divertiran i els convidaran a accions inverossímils, si se suposen fora de l'àmbit d'una festa i una actuació grupal. És encoratjador veure un jovent preparat per créixer artísticament.