Entre tazas

informació obraInterpretació musical:
Josep Cosials, Daniela Poch, Ana Redi-Milatovic, Sergi Estebanell, Lilli Mendel, Mona Kospach, Jakob Rüdisser
Vídeo:
Lisa Peer
Intèrprets:
Lilli Angermeier, Siruan Darbandi (veu)
Producció:
Festival TNT-Terrassa Noves Tendències , Theaterland Steiermark, Vértebro
Companyia:
Vértebro
Sinopsi:

Eléctrico 28 és un col· lectiu enamorat de l’espai públic i de la gent que l’habita. "Entre tazas" és un viatge que obre la ment de l’espectador per percebre els carrers com a escenari i la gent com a actors.

"Entre tazas" és una aventura urbana, un viatge on la realitat i la ficció, públic i actors, autors i personatges, es difuminen per celebrar la meravellosa teatralitat  de la vida quotidiana i la força de la imaginació.


Crítica: Entre tazas

22/10/2015

Un joc de pistes, un secret, un món sonor a base de MP3

per Jordi Bordes

Barcelona sembla una ciutat impersonal, grisa, carregada de punts bonics per a què els turistes hi facin fotos, però que no batega. Evidentment, dins dels barris sí que hi ha una vida constructiva que no es pot captar dalt d'un bus turístic o bé sota els túnels del metro. Aquesta vida és petita, feta de complicitats, d'ironies, de missatges encriptats que els entenen només aquells que estan a la ceba. En auqets microespais es planteja la proposta d'"Entre tazas". L'obra la vam veure l'abril passat, en l'obertura de la sala Hiroshima iva permetre entrar i sortir dins de botigues de tot tipus, amb la complicitat i la mirada riallera dels dependents. Tot el món sonor es disparava a través d'un MP3. Una narració que ajudava a veure aspectes insignificants però que, vistos des de la mirada intuitiva de la dramatúrgia semblaven signes inequívocs del temps. Vaja, com els punts axis de "The hole & Corner travel agency"(Tàrrega, 2015). 

La proposta s'adapta a cada plaça com "Whose are those eyes" (Fira Tàrrega, 2013) de Lídia Zoilo. topt plegat convida a l'espectadro a particpar en el joc en el que passa a ser un element més de l'acció performàtica, tot deixant sorpresos el veïnat (portin màscares de vaques a Terrassa, de corbs pel Molino, o vés a saber què pel Poblenou). Estigueu ben atents perquè l'aventura és aquí mateix. tota ciutat, si té veïnat, té capacitat de sorpresa i de sorprendre; només cal confiar-hi.