La asombrosa historia de Mr. Snow

informació obraAutoria:
Antonio Díaz
Sinopsi:

Antonio Díaz (Premi Nacional de Màgia), i ex membre de la Cia.Abbozzi, presenta La Asombrosa Historia de Mr.Snow; un espectacle per a tots els públics on es combina la màgia indie, amb un toc d’absurd i alhora sorprenent, amb participació del públic, i amb grans dosis d’humor, ... tot això per a explicar una història molt tendre i emotiva d’un personatge realment entranyable i singular... Mr.Snow. 

Un Viatge de rialles i de sorpresa on l'il·lusionisme serveix de pretext per explicar una commovedora faula. Un mockumentary que narra la vida d'un dels il·lusionistes més importants i desconeguts de la Història, Mr.Snow.

S'han explicat moltes històries sobre Mr.Snow. Diuen que va viure més de 100 anys i que mai dormia. També es diu que va ser l'il · lusionista més important de tots els temps i que va fer una fortuna superior a la de 10 nacions. Fins i tot s'ha dit que ajudava a John Lennon a compondre les seves cançons i a Bobby Fisher a preparar els seus tornejos. Un dia va desaparèixer sense més...

 L'espectacle va ser guardonat pel públic a la Mostra d'Igualada 2012 com a millor espectacle per a públic familiar.

Crítica: La asombrosa historia de Mr. Snow

22/10/2013

El millor mag de la història en visita...

per Josep Maria Viaplana

Vist a FETEN (Gijón) 2012, i també a l'Alexandra de Barcelona.

Un gran èxit de l'Antonio Díaz. Un espectacle 'diferent' de màgia. Mitjançant una entrevista-reportatge projectada en vídeo, coneixem la història d'un mag centenari, considerat per molts el millor mag de la història, que fou contemporani i amic de Houdini, i assistim a fragments de les seves actuacions abans de retirar-se. Per damunt de tot, Antonio Díaz aporta una forma diferent de fer un espectacle de màgia, farcida de petites bromes i efectes sorprenents, amb trucs inèdits, com l'adivinació a través d'un peix, o (i ho he contrastat amb vàries persones) el millor truc de tots: la levitació de les ombres. Li poso aquest nom, per no dir-vos res més, que us piqui la curiositat, i pugueu (o hagueu d') anar-lo a veure, ja està fent constantment gires per tot Catalunya. Un espectacle que, a més, ha recollit premis com el de la Mostra d'Igualada 2012.