L'home que perdia els botons

Familiar | Circ

informació obraCompanyia:
Circ Pànic
Sinopsi:

Intensitat de moviment.

Jordi Panareda proposa un muntatge de superació personal que convida a l’emoció i a la reflexió. Un espectacle de carrer amb tècniques de circ que innova en la utilització de la perxa xinesa, convertint-la en un personatge més. L’home i el pal, en el seu diàleg ens mostren la complexitat dels camins vitals.


Crítica: L'home que perdia els botons

16/01/2023

Connexió, joc, equilibri, risc

per Jordi Bordes

Un joc al carrer amb un artilugi que es porta al límit. Una peça de connexió amb el públic que es queda captivat per la sorpresa i l’equilibri, sense una trama ni pràcticament un personatge. Hi ha un interès en descobrir i en compartir. I això, tant orgànic permet una comunicació fluïda.

Circ Pànic, posteriorment va estrenar MiraT jugant amb un element que podia tenir una certa imatge a vaixell augmentant el risc però, potser, quedant més hermètic per a l’espectador.  En aquest primer treball de Jordi Panareda es desentén de cap trama. En té prou en jugar a descobrir les capacitats d'aquest perxa xinesa pendulant. Com Manolo Alcàntara, la investgació neix en construir un prototip per generarintriga i equilibri (Maña).

(espectacle vist en vídeo)