Ni cap ni peus

informació obraDirecció:
Guillermo Aranzana
Intèrprets:
David Candelich, Jordi Mas
Escenografia:
Circ Vermut, Fusta Artesana
Vestuari:
Fina Pavón
Estrena:
Mostra Igualada 2106
Sinopsi:

Dos personatges en clau de circ i humor intentaran sortir-se’n dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes com pot ser seure en una cadira, penjar una jaqueta o pintar un quadre.
Un espectacle de circ i pallasso, potent i amb moltes disciplines; la roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia. Un show fresc on la comicitat és sempre present, a més d’un caire familiar completament agradable on gaudeixen tant els petits com els grans.

Crítica: Ni cap ni peus

08/04/2016

Circ Vermut acaba amb festa

per Marcel Barrera

Jordi Mas (ex companyia Trifaldó) i David Candelich representen l’última fornada del circ català. Acaben d’estrenar nova companyia (Circ Vermut) i també un espectacle amb un títol que ja ho diu tot: Ni cap ni peus. L’espectacle, presentat a la 27 Mostra d’Igualada, ha acabat com una festa, amb la quitxalla llançant pilotes revestides de velcro i els artistes convertits en dianes. Ha estat un desfase, que dirien en castellà, i volgudament caòtic. Fins i tot un càmera de TV3, emportat per l’emoció del moment, ha envaït l’escenari de la plaça de Cal Font per gravar imatges.

Ni cap ni peu representa també un estil amè i de divertiment, de­ llarga tradició en el circ que es fa a Catalunya. Jordi Mas (malabarisme i roda Cyr) exhibeix tota la seva comicitat i amb David Candelich (perxa xinesa, malabars, equilibrisme i acrobàcies) presenten un espectacle on destacaria la selecció musical i alguns moments molt ben trobats, com la suggerent imatge de l’embarcació i la roda Cyr com una metàfora del mar. L’espectacle està dirigit per Guillermo Aranzana (ex Balagans), i actualment membre de la parella de pallassos La Bella Tour. Si com diuen els artistes l'objectiu és que els espectadors s'ho passin bé, està més que aconseguit.