Nom

informació obraAutor:
Conchita Pons, Lydia Azzopardi, Aina Alegre
Coreografia:
Cesc Gelabert
Vestuari:
Lydia Azzopardi
Composició musical:
Borja Ramos
Il·luminació:
Conchita Pons
Intèrprets:
Maria Andrés, Samuel Delvaux, Robert Gómez, Junyi Sun, Cesc Gelabert
Direcció:
Aina Alegre
Sinopsi:

Les coses semblen existir per si mateixes; després són anomenades. Abans de les paraules percebem la llum, el so, la matèria, el cos. Però aquestes experiències només adquireixen un lloc en la nostra memòria i un significat quan els assignem un nom dins del volàtil món de la nostra pròpia percepció.

Aquest és el punt de partida de Nom, una creació sorgida de la col·laboració entre el coreògraf Cesc Gelabert, el compositor Borja Ramos, la dissenyadora de llums Conchita Pons i la dissenyadora de vestuari, Lydia Azzopardi. Un projecte construït sobre un diàleg irracional i sensorial, confrontant les ones de la llum i el so, la matèria dels cossos i les textures del vestuari. Com diu la companyia, una meditació i una road movie des dels sentits cap als sentits.

La companyia Gelabert Azzopardi va iniciar el seu recorregut el 1985 amb Desfigurat. Les seves coreografies posen èmfasi en l’autenticitat del moviment i de la interpretació, amb l’objectiu de portar dansa de qualitat a un públic ampli i divers.


Crítica: Nom

24/03/2019

APLAUSOS Y BRAVOS PARA EL BAILE DE CESC GELABERT Y SU EQUIPO

per Carmen del Val