Novembre

informació obraAutoria:
Diego Sinniger de Salas, Roser López Espinosa
Intèrprets:
Diego Sinniger de Salas, Roser López Espinosa, Inès Massoni
Composició musical:
Ilia Mayer
Il·luminació:
Katinka Marac, Laura Alcalá
Ajudantia de direcció:
Raquel Klein
Vestuari:
Lluna Albert
Producció:
Sâlmon festival
Estrena:
Sâlmon festival 2015
Sinopsi:

"Novembre" és un terreny de joc on tres ballarins cerquen construir un paisatge en comú abans que arribi el mal temps. "Novembre" ens parla del grup i de la col·laboració, de l’espai propi i de l’espai compartit, del sentit de pertinença i de la imaginació. De l’animal en el cos. De la suma de forces i del joc d’estar junts. Una proposta de fisicitat forta i delicada per a un paisatge compartit.

Crítica: Novembre

01/12/2015

Un ménage à trois dancístic

per Aída Pallarès

Novembre és un terreny de joc on tres ballarins (Roser López Espinosa, Diego Sinniger de Salas i Inés Massoni) construeixen un paisatge en comú abans que arribi el mal temps. L'espectacle ens parla del grup, de l'espai propi i el compartit, d'estar junts. Una barreja entre Dreamers i Toy Story: un  ménage à trois dancístic.

Si bé l'espectacle proposa un joc molt interessant i és un veritable plaer veure ballar López Espinosa, Sinniger i Massoni, l'interés puja i baixa constantment. És cert que conté idees molt bones, que millora a mesura que avança i ens regala imatges difícils d'oblidar, però possiblement Novembre necessita una mica més de cocció i fluïdesa. De ben segur que ho aconseguiran.