Pintamúsica!

informació obraCompanyia:
Únics Produccions
Autoria:
Berta Ros, Gisela Juanet
Direcció Musical:
Berta Ros i Lorena Lliró
Composició musical:
Berta Ros i Lorena Lliró
Intèrprets:
Berta Ros, Héctor Canós, Lorena Lliró
Vídeo:
Pau Gascón
Sinopsi:


Quatre colors i la música en directe es combinen en aquesta experiència creativa pensada per a nadons, on un atmosfera acollidora ens transportarà al joc i la diversió. Escoltar, mirar i crear… farem Pintamúsica!

Edat recomanada: de 0 a 3 anys

Al festival de Món llibre d'aquest diumenge es fan sessions a les 11:30, 12:30, 16:30 i 17:30 hores.

Crítica: Pintamúsica!

18/02/2015

Un viatge per als sentits que ofereix l'oportunitat d'espavilar l'oïda, aguditzar la mirada i despertar la creació

per Andreu Sotorra

Quan ja es compleix la segona temporada d'aquest cicle d'Únics Produccions al Teatre del CCCB, un té la sensació que s'ho passen tan bé els petits "babies" de 6 mesos a 2 o 3 anys, als quals van adreçats els miniespectacles (no més de mitja hora de durada) com els pares i les mares que els acompanyen.

L'espectacle 'Pintamúsica!' es basa en un recorregut per les estacions de l'any prenent com a base audiovisual el quadre 'Dona i ocell en la nit', de Joan Miró, i amb la utilització de diversos recursos sensorials que capten l'atenció dels més petits, així com musicals, amb combinació de clarinet, saxofon, flauta travessera o piano. (...)

El tres intèrprets i músics condueixen l'acció que atrau l'atenció dels més petits no només pel seu moviment a l'escenari a peu pla —els espectadors seuen a terra sobre una estora verda a l'estil d'escola bressol— o per les propostes amb utensilis sonors que els reparteixen sinó —sobretot per la influència de la imatge en les generacions dels bebès actuals—, en la composició i els traços dels diferents colors i formes del quadre de Joan Miró a través de mitjans digitals que doten d'animació i color un viatge per als sentits que ofereix l'oportunitat d'espavilar l'oïda, aguditzar la mirada i despertar la creació. (...)