Sin remite

Circ | Familiar

informació obraSinopsi:

En espectacle de circ teatre i humor de gest. Un personatge sense paraules que depseta nostàlgia; un joc amb l'escena, amb els objectes i també amb el públic. Aquests són els punts de partida d'aquest espectacle, que a través de tècniques com el teatre gestual, la comèdia slapstick i els gags visuals, ens introdueix al particular món del pallasso


Crítica: Sin remite

27/09/2019

Professional del camí

per Alba Cuenca Sánchez

El francès Jean Philippe Kikolas crea un solo molt original i impactant en què es posa en la pell d’un carter. Amb una cuidada escenografia en forma de caixes que es transformen en l’oficina de correus, l’artista posa a prova la seva “professionalitat” buscant alternatives per portar una carta per la via aèria. En la seva missió, apareixen tot d’obstacles físics que supera de les formes més sorprenents.

Inspirat en l'univers de Tati, del que conserva la música, l'espectacle combina números molt originals i alhora molt complexos. Algunes de les meravelles que ofereix són els malabars amb 4, 5, 6 i fins a 7 pilotes a la vegada, aprofitant l’estructura amb gran virtuosisme. I el número final, en què s’introdueix dins un globus gegant que crea un efecte impressionant i un pèl anguniós.

No desvetllaré si la carta arriba o no al seu destí. El que puc assegurar és que Kikolas aconsegueix que gaudim del camí, que potser és el més important.