Singing Talent Show

Familiar | Musical

informació obraText:
Marta Torras, Benjamí Conesa,
Direcció Musical:
Juan Diego Fidalgo
Coreografia:
Hugo Riveros, Maria Torras
Producció:
Namar Teatre Musical, S.L
Intèrprets:
Benjamí Conesa, Maria Torras, Hugo Riveros, Marta Torras, Josep Gámez, Cristina Anchuela, Claudia Gregorio, Dani Claramunt, Amb la col·laboració especial de Roger Pera
Músics:
Juan Diego Fidalgo, Juli Rodríguez
Ajudant de direcció:
Maria Torras, David Planas
Vestuari:
Cristina Anchuela, Rafató Teatre
Caracterització:
Cristina Anchuela, Rafató Teatre
Il·luminació:
Dani Gener
So:
Roger Blasco
Vídeo:
Lluís Grifé
Direcció:
Jordi Gilabert
Sinopsi:

Tots els herois dels contes (prínceps, princeses, malvats i personatges del contes i dibuixos animats) participen en un concurs de talent cantant les seves cançons per guanyar el premi del concurs: participar en una nova gran producció de dibuixos animats.

En aquest espectacle familiar, el públic no només es retrobarà amb els personatges i les cançons més conegudes de les pel·lícules, sinó que també coneixerà aquests personatges d’una manera especial. Sabrem com els hi ha anat després de les seves històries i si és veritat allò que diuen ” van viure feliços per sempre més…”.

Tots aquests entranyables personatges dels contes i les pel·lícules es troben en un context una mica diferent de l’habitual, que de ben segur serà molt curiós i divertit.

Una nova manera de reviure els clàssics musicals infantils amb una posada en escena divertida i actual.

… Qui guanyarà?


Crítica: Singing Talent Show

05/06/2017

Malalts de Disney

per Josep Maria Viaplana

Dins d'uns anys potser escriurem que un dels vivers (o digues-li ...) del nou musical que va emergir a Barcelona, va ser el Teatre Gaudí. Coses com el Sugar, El despertar de la Primavera, Generació de Merda o bé el que ens ocupa ara, han sortit o passat per aquesta sala que mima el gènere i alhora serveix de trampolí als nous creadors i intèrprets.

Singuing Talent Show em sembla un títol poc aclaridor per aquesta esplèndida (alhora que modesta i digníssima) producció, que mereixeria -potser- un nom com 'Bojos per Disney' o 'Malalts de Disney' i tothom sabria què va a veure.

Sota l'excusa d'un càsting on diversos herois i princeses de les pel·lícules de la factoria Disney competiran per un paper en la propera producció, assistim a números individuals, duets i col·lectius, coreografies i divertits 'medleys', que es van alternant sobre la base argumental d'un personatge divertidíssim de la Sireneta que interpreta inefablement Dani Claramunt, pel qual ningú no en donaria ni un ral al principi, però que...

Anirem desfilant per cançons, i fins i tot miniescenes de tota mena de productes Disney, incloent les d'actors de carn i ossos, des dels clàssics als més moderns.

Sentit de l'humor, bona interpretació (també la musical) i una sensació d'estar passant-ho bomba per part dels intèrprets, fan que aquesta proposta escrita i dirigida per Benjamí Conesa, també dins de l'elenc, hagi evolucionat d'una forma espectacular des de l'estrena al maig, fins a esdevenir un conjunt amb un gran poder evocador per a grans i petits, i sobretot, 90 minuts que passen volant.

I sense oblidar la precisa i deliciosa interpretació del pianista en directe, qualsevol dels dos que s'hi alternen, amb uns arranjaments de primera.

Jo recomano que, abans d'anar-la a veure, repasseu tots els vídeos, dvds i mp4s (ja se sap, tot ha evolucionat molt en pocs anys) de Disney on hi ha cançons, perquè, desde Mary Poppins o Blancaneus fins a Pocahontas o Frozen, totes més o menys hi estan representades. La diferència entre que us agradi molt i que us signifiqui una experiència a recordar durant molts anys, pot estar en què tingueu fresques aquestes tonades i aquestes lletres.

Si sou uns malalts de Disney, no us ho podeu perdre. Molt recomanable a partir dels 8 anys.