Suu - Ventura

informació obraSinopsi:

Fa alguns anys ningú no sabia qui era i avui és una de les artistes imprescindibles de l’escena musical catalana. El seu pop, festiu, mestís i sempre proper, no deixa de guanyar seguidors i no són pocs els qui ja taral·legen els temes del seu segon disc.

Es diu Susana Ventura, però tothom la coneix com Suu i reconeix en ella un d’aquests fenòmens musicals que han nascut gràcies a les xarxes socials. I és que ella va començar a penjar fragments de les cançons que componia a Instagram i l’any 2018 ja editava un primer disc, Natural, de la mà de Carlos Avatar, el mateix productor d’artistes com El Kanka o El Niño de la Hipoteca. De seguida va captar l’atenció dels mitjans especialitzats i la revista Enderrock la va premiar com una de les revelacions més interessants del moment. Avui, més de 120.000 seguidors a les xarxes socials estan pendents d’aquesta artista tan natural, accessible i fresca com només ho pot ser algú que acaba de fer 20 anys. Sales de concerts i festivals es disputen, quan no hi ha un virus pel mig, el talent d’una dona que ha sabut regalar al món un pop especialíssim, directe, lluminós i hibridat amb notes de reggae i ska. Aquest any mateix, tota una referència de l’indie, Carlos Sadness, li ha produït el segon treball, un disc amb temes en català i en castellà que ella ha titulat amb el seu cognom, Ventura. Si no heu escoltat encara temes tan potents com “Tant de bo” o “Eres un temazo”, segurament ja van de camí cap a les vostres orelles, perquè Suu s’ha convertit en una artista imprescindible que aquests dies sona arreu. També ho és al Grec, que acollirà finalment el concert del festival Guitar BCN, previst a la sala BARTS abans que es declarés l’emergència de la covid-19

L'espectacle s'emetrà en directe a través de la televisió i de la web de betevé el dia 24 a les 22h. A més, estarà disponible a la carta.

Encara no hi ha crítiques publicades