Tape that!

informació obraCompanyia:
Johnman, Hands Down Circus
Sinopsi:

És la segona part d'un pack de dues peces per gaudir en família a Fira Tàrrega. Deprés de la peça de Blanko (que ja es va poder veure al Grec en família 2018) es complet amb TAPE THAT! Es tracta d'un duet acrobàtic i de circ de carrer no verbal i contemporani per a tots els públics que explora lúdicament com les barreres i les restriccions físiques poden afectar la manera de comunicar-nos i relacionar-nos. Un món visual amb cintes de colors, teatre físic, manipulació d'objectes i acrobàcies. En temps de canvi d'opinions i d'interferències en la comunicació, quants problemes es poden resoldre amb uns rotllos de cinta adhesiva?

Crítica: Tape that!

15/09/2022

Divertida coreografia, a base de precint

per Jordi Bordes

Una peça que beu de la imaginació. Que basa el codi en el recurs (també acrobàtic) que permet una maleta plena de precints de colors. Una parella es troben en un requadre i van compartint joc i imaginació servint-se d'un aparell tanr rudimentari com el precint de colors. L'espai i les situacions es van encadenant amb una música gravada que els acompanya, com a fons, sense afegir-hi capa dramatúrgica coherent.

El treball dels dos intèrprets és efctiva i empàtic.a Perquè no s'estan d'ensenyar les seves proeses o les sevesocurrències amb blocs de precint. Es pot fer malabarisme (com si fossin boles de colors. Però també equilibri (fent una pila inestable que s'aquanta amb la front). On més excel·leix la peça és quan formen figures i situacions utilitant fragments de precint. I, en aquesta dutxa imaginativa de situacions surrealistes vn delimitant l'espai com qui juga a trepitjar només una part i jugar a perseguir-se lúdicament. L'aparició dels senzills números de mà a mà apareixen per sorpresa i doten d'un nou element per al gaudi del públic. No important tant la destresa o risc de salts mortals, clom la connexió que aconsegueixen amb la canalla (que vol particpar recollint el precit si cau fora del quadrilàter) i amb unes mirades que captiven i empatitzen des del joc.