Tot el que vull

informació obraComposició musical:
Felipe Escalada Ferrándiz
Intèrprets:
Albarracín Seiquer, Marta Tejada i Piedad, Andrea Just Herruzo, Anna Macau Comella
Ajudant de direcció:
Marta Fleta Bernet
Direcció:
Andrea Just Herruzo
Coreografia:
Andrea Just Herruzo
Sinopsi:

Tot el que vull, és una producció de dansa contemporània que reflexiona sobre les possibles versions que es creen d’un mateix cada vegada que prenem una decisió, i de com aquestes versions ens acompanyen al llarg dels anys com a possibles vides paral·leles que podien haver existit. Una idea que, aplicada a la figura femenina, reafirma i reforça un potencial crític i social.

Una coproducció de La Badabadoc, creada en residència a Nunart Guinardó que es podrà veure a La Badabadoc del 22 al 26 d’octubre a les 20:30h. La creadora, l’Andrea Just (Stuttgart, 1988) és directora, coreògrafa i ballarina. Formada en dansa moderna entre Londres i Barcelona. Els seus interessos com a creadora i ballarina es mantenen en la línia de les arts escèniques no convencionals, en les que mescla dansa i altres disciplines com l’arquitectura, les humanitats, la música o les tecnologies digitals

Una proposta de públic obert a 360o, i de lliure circulació. Tot el que vull és un concert de música i dansa en directe. Un recorregut de 4 ballarines per aprofitar l’espai escènic. Un recorregut de 4 dones. Un recorregut per moments emocionals i vivències o records, que finalment les aproparà a experimentar empatia, emotivitat i amistat. Aquests recorreguts estan representats per escenes diferents que segueixen una cronología basada en la vida d’una dona.

La música ha estat composada especialment per a la peça per Felipe Escalada i s’executa en directe. El músic està en escena al llarg de tota l’obra, modelant les composicions musicals i gestionant l’evolució de la peça. Ell marca l’inici i el final de l’obra, acompanyant els personatges en el seu recorregut, sumant-li capes de sons i ritmes.

Tot el que vull parla del camí emocional que una dona travessa quan reflexiona sobre totes aquelles vides paral·leles amb les que conviu. Però també sobre la comunitat femenina, i els vincles que es creen en observar les coincidències i possibilitats que apareixen entre les dones quan es permeten deixar de banda la suposada vulnerabilitat i s’obren al contacte, a la parla, a la intimitat i a l’ajuda mútua.

Crítica: Tot el que vull

11/06/2021

Serà absurd, però no insubstancial

per Jordi Sora i Domenjó

“El sentit dels espais petits és que poden acollir projectes molt grans” diuen els teatres de proximitat en un vídeo promocional que aquests dies estan difonent per la ciutat. La Badabadoc Teatre és un d’aquests espais, amb la particularitat que aposta per la coproducció en dansa de petit i mitjà format. Peça estrenada en difícils circumstàncies per la pandèmia, torna a la sala amb dos detalls excepcionals: la música en directe i que es programa tres setmanes, fins al 20 de juny.

Pots llegir la crítica sencera a El Temps de les Arts