Tot plegat

informació obraAutoria:
Jordi Vilà, David Moreno
Direcció:
Jordi Vilà, Israel Solà
Intèrprets:
Jordi Girabal, Marc Fonts, Atilà Puig
Producció:
Teatre Mòbil S.L.
Escenografia:
Txema Rico
Vestuari:
Teatre Mòbil
Il·luminació:
Teatre Mòbil
Companyia:
, La Calòrica
Sinopsi:

Ricky, René i Roland, tres comediants experimentats estan preparats! Estimat públic! Comença l'espectacle! Ai! El cartell anunciador no s'aguanta dret, qui presenta es desmemoria i no hi ha manera de començar! Quan sembla que arrenca, el ninot ventríloc es trenca. I el Ricky amenaça amb presentar el seu número "canyero"! Uns presentadors que perden el cos i la veu, una taca inoportuna, uns cantants descoordinats, unes escombraries rebels i un mag a qui prenen el pèl ens ho posaran difícil! Definitivament, estem De pega!!!

Crítica: Tot plegat

26/04/2015

Diversió per a tots, absurda, enginyosa, mòbil

per Josep Maria Viaplana

En realitat el títol és 'Tot Plegat' - Vist a la Mostra d'Igualada 2015.

Si ja coneixeu algun o varis dels espectacles de Teatre Mòbil, poca cosa us puc explicar de ‘Tot plegat’ que ja no us imagineu. Aquest cop, dirigits per Jordi Vilà, que també intervé en el guió. Buscava diferències entre l’anterior muntatge, ‘Sense Solta’, amb aquesta nova direcció, però no en hi ha.

Si mai heu vist aquesta companyia de 3 divertits i pintorescs membres, us animo a fer-ho: Absurd i despropòsits en clau de l’art del clown, traient suc a les situacions i objectes més inimaginables, com per exemple 3 motxos que donen molt de sí! Playbacks, paròdies, jocs, participació dels espectadors…

Tot Plegat és per a tots, per a riure i passar una bona estona amb un humor fresc construït amb mil històries… totes plegades, sense que vinguin ‘a cuentu’.


Trivial