Quim Moya: Live Art (Performance). Artista visual de llarga trajectòria que proposa un espectacle de pintura en directe. Innovador i creatiu, Moya ha desenvolupat diverses tècniques de speed painting que sempre tenen en comú la creació d’expectativa i la sorpresa final per al públic.
Ephrat Asherie Dance: For Nina (Dansa). Aquest solo ret un homenatge a la llegendària Nina Simone, vocalista i activista dels drets civils. “For Nina" es du a terme també en memòria de Marjory Smarth, pionera de la House Dance, mestra i artista singular traspassada recentment. Nina Simone i Marjory Smarth dues lluitadores per la llibertat que inspiren el món amb el seu art.
Ousmane Omari Wiles: Afrik (Dansa). Ousmane Wiles és un ballarí nascut al Senegal i format des dels 6 anys en la dansa tradicional de l’Àfrica occidental, que ha tingut ocasió de treballar com a professor de dansa en diverses escoles de Nova York i ha actuat dins i fora dels EUA. En aquest solo explora la connexió entre la West African Dance, el House Dance i el Street Jazz. Una peça altament enèrgica que fusiona la dansa tradicional del Senegal, Mali i Guinea amb el House Dance i el Vogue.
Ephrat Asherie Dance + Ousmane Omari Wiles: Ova and Unda. (Dansa). A partir del seu amor compartit i la immersió en la cultura de club, aquests dos artistes s'uneixen en un duet que explora les arrels africanes dels estils hip hop, house i vogue i reivindica el club com a espai per a la creativitat, la inspiració i la llibertat.
Dani Pannullo: Avalanche. (Dansa). Fragment de l’espectacle Avalanche coreografiat per al carrer. Aquesta peça
parla sobre l’inexorable pas del temps i ens trasllada a un món de
confrontacions dansístiques on hi tenen cabuda els llenguatges populars i
nous codis corporals, a la recerca de la bellesa en qualsevol de les
seves formes possibles.
Casualidades de la vida, antes de abandonar Tàrrega me quedé prendada de la danza urbana de Urban Nation. Sólo iba a presenciar sus primeros minutos, pero me quedé como hipnotizada con sus movimientos de break dance, hip hop, danza contemporánea. La primera pieza dedicada a Nina Simone, con unos ritmos más suaves y que recordaban en algunos momentos al Swing de los años 20. En la pieza de dúo la calle tira más y la cultura urbana de hace presente con hip hop, house y vogue para reivindicar el club nocturno como espacio para la creatividad, la inspiración y la creatividad.