We-Ding!

informació obraIntèrprets:
Miquel Fiol, Guilhem Benoit
Vestuari:
Pronovias, ransnovias
Composició musical:
versions de la Marxa Nupcial
Direcció:
Marta Torrents
Sinopsi:

We-ding! és un espectacle de carrer protagonitzat per dues núvies que es troben cara a cara, vestides de blanc, i a la mateixa església. A ritme de reggaetón, amb la lliga i el vel, protagonitzen un casament atípic. Tothom hi és convidat. I no cal confirmació prèvia. Us citem a les escales de l’església de Sant Esteve el dissabte 21 d’abril. En ple festival Sismògraf. I no oblideu portar l’arròs! Ah, i sobretot aviseu en Mariano. Que no hi falti el nuvi, per favor!

Si vols venir de part de la núvia, truca al: 616.104.716.

Si vols venir de part de l’altra núvia, truca al: 659 46 4418.

Espectacle de dansa, teatre, humor i amor, per a tots els públics.

Crítica: We-Ding!

24/04/2018

Una Cubanada ben efectiva

per Jordi Bordes

Un dels primers números de carrers de La Cubana va ser un espectacle en què es confonien les núvies que perseguien a un mateix pretendent. Els de Los Moñekos (Amortal Combat) construeixen ujna divertida coreografia partint de dues núvies (les dos membres de la companyia) que vol casar-se amb el Mariano. La discussió, evidentment, arriba a les mans i permet fer una altra demostració de lluita ballada, sense sang i amb molt humor de traç gros. La preseència d'ell i ella guarnits amb vestit de núvia i estirant-se els pèls, dóna també per a una escena esbojarrada que ben bé recorda anteriors muntatges de Mar Gómez (Entre tu i jo, La vie en rose...).

La comèdia, de menys de mitja hora de durada, estira tots els fils còmics: des d el'equívoc, a la lljuita i la caiguda, la participació del públic i la música enllaunada, amb text inclòs (que fan veure que repliquen els propis ballarins, o que el diu un i gesticula l'altre). Un mostrari de com fer riure, i divertir-se alhora, sense deixar de ballar a les portes d'una església i escampant arròs per a totes bandes (la canalla de les primeres fileres en deuen quedar ben arrebossats!). Molt fresc i directe.