8 veces te dejo

informació obraIntèrprets:
María José Cordonet Castagneto, Lautaro Correa, Gabriel Beck (del 19 de juny al 6 de juliol), Damián Costa (del 12 al 18 de juny)
Dramatúrgia:
Elvira Gómez
Adaptació:
Gabriel Beck
Direcció:
Gabriel Beck
Sinopsi:

8 veces te dejo es una comèdia romàntica que aborda la història d’una parella al llarg de la seva relació. Laura i Steven. Ella és un ésser extremadament sensible, molt autosuficient que busca una parella estable i creu en l’amor com a element transformador. Steven és un immadur emocional, que pateix fòbia al compromís però s’enamora perdudament de la Laura. A partir d’una contraposició ideològica, la relació d’ambdós es construeix sobre bases molt poc sòlides, el que porta a que Steven abandoni la Laura vuit vegades al llarg de sis anys de parella. L’obra aborda com els pensaments, pors, il·lusions, misèries i belleses d’ambdós personatges són afectats pel temps, el costum, la infidelitat i el desgast.

Crítica: 8 veces te dejo

13/06/2014

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Christian Machio

De nou els personatges del teatre argentí demostren ser carn de psicòleg. En aquest cas una parella d'enamorats que passa la trentena i que davant de qualsevol suggeriment que ella faci relacionat amb el matrimoni o les futures criatures el noi entrarà en un atac d'angoixa tan gran que l'obligarà a deixar-la. Per un temps. Fins que tornin a conviure plegats el temps just per tornar a repetir la ruptura fins a vuit cops. Un text que malgrat el curiós punt de partida ja plantejat en el títol no va més enllà de treure punta humorística a les situacions domèstiques que ja hem vist altres vegades. Reals com la vida mateixa i amb l'habitual escola argentina basada en la naturalitat del gest i la superposició dels diàlegs a tota velocitat. Tampoc pretén res més en l'hora de durada de la funció.