8 veces te dejo

informació obraIntèrprets:
María José Cordonet Castagneto, Lautaro Correa, Gabriel Beck (del 19 de juny al 6 de juliol), Damián Costa (del 12 al 18 de juny)
Dramatúrgia:
Elvira Gómez
Adaptació:
Gabriel Beck
Direcció:
Gabriel Beck
Sinopsi:

8 veces te dejo es una comèdia romàntica que aborda la història d’una parella al llarg de la seva relació. Laura i Steven. Ella és un ésser extremadament sensible, molt autosuficient que busca una parella estable i creu en l’amor com a element transformador. Steven és un immadur emocional, que pateix fòbia al compromís però s’enamora perdudament de la Laura. A partir d’una contraposició ideològica, la relació d’ambdós es construeix sobre bases molt poc sòlides, el que porta a que Steven abandoni la Laura vuit vegades al llarg de sis anys de parella. L’obra aborda com els pensaments, pors, il·lusions, misèries i belleses d’ambdós personatges són afectats pel temps, el costum, la infidelitat i el desgast.

Crítica: 8 veces te dejo

02/07/2014

Mirall trencat d’una experiència sovintejada, fet amb grapa i bon ritme.

per Francesc Massip

Un espectacle senzill i eficaç, que explica històries ben reconeixibles, amb humor i encant, sobre l’amor i el desamor, la fidelitat i la infidelitat, les inseguretats i les certeses de les relacions de parella. A destacar la fresca i intensa interpretació de María José Cordonet Castagneto, ben escortada per Lautaro Correa i Gabriel Beck (que fa també d’adaptador i director de l’obra). I és que aquests argentins tenen el do de la veracitat sobre l’escena. Molt recomanable.