Auguri

informació obraAutoria:
Olivier Dubois
Il·luminació:
Patrick Riou
Direcció Musical:
François Caffenne
Intèrprets:
Aimée Lagrange, Antonin Rioche, Camerone Bida, Benjamin Bertrand, Clémentine Maubon, David Le Thai, Inés Hernández, Jacquelyn Elder, Karine Girard, Steven Hervouet, Thierry Micouin
Producció:
Ballet du Nord, Pas de Calais Picardie
Companyia:
Rosas
Coreografia:
Anne Teresa De Keersmaeker
Sinopsi:

Auguri, la nova creació d’Olivier Dubois, és també l’última part de la seva trilogia Étude critique pour un trompe l’oeil. Al llarg de set anys, ha creat les quatre peces que componen aquest cicle, una recerca de la felicitat. L’obra compta amb 22 ballarins que, amb moviments explosius i desenfrenats, donen lloc a un esclat de joia i ansietat. Una peça intensa qualificada de bella i intel·ligent que va ser estrenada a la Biennal de Lió.

Olivier Dubois, segons alguns l’enfant terrible de la dansa contemporània, és el director del Ballet du Nord – Centre Chorégraphique National de Roubaix Nord-Pas de Calais des de 2014. Olivier, que ha ballat per a coreògrafs com Jan Fabre o Sasha Waltz, va ser escollit un dels 25 millors ballarins del món l’any 2011. Té una trajectòria internacional excepcional com a coreògraf, intèrpret i pedagog.

Espectacle internacional de dansa finalista al Premi de la Crítica 2017

Crítica: Auguri

26/11/2017

¡Corre, corre... que te pillo!

per Carmen del Val