Bitels per a nadons (concert tribut a The beatles)

informació obra



Direcció:
Eva Vilamitjana
Vestuari:
La petita malumaluga
Intèrprets:
Alba Haro/ Eduard Raventós, Asier Suberbiola/ Laura Marín, Hugo Astudillo/ Nil Villà, Albert Vilà, Eva Vilamitjana
Coreografia:
Eva Vilamitjana
Il·luminació:
Claudi Palomino
Vídeo:
Anna Carreras
Escenografia:
Paula Bosch
Sinopsi:

Un espectacle-concert per als més petits amb un recorregut per les peces mes emblemàtiques de The Beatles i una posada en escena interactiva en què els més menuts ajuden a fer possible l'espectacle.

Espectacle recomanat de 0 a 3 anys.

Crítica: Bitels per a nadons (concert tribut a The beatles)

22/02/2016

La banda sonora dels futurs consumidors del Spotify

per Andreu Sotorra

Cal estar preparats des de ben petits per quan arribin les festes majors, els envelats, els concerts en estadis i auditoris com el Palau Sant Jordi i perdre la por a encendre els mòbils, picar de mans o bellugar l'esquelet.

Per això la Companyia La Petita Malumaluga —aquesta mateixa temporada ha presentat al CCCB el seu espectacle «30 elefants sota un paraigua»— ha creat aquest espectacle musical basat exclusivament en peces musicals dels The Beatles per crear una atmosfera en la qual els primeríssims espectadors sàpiguen ben d'hora el que els espera si surten de gresca quan siguin grans. (...)

Sota l'efluvi d'una banda sonora que és la de la vida de la gran majoria, van sonant en clau simfònica —violí, violoncel, clarinet, saxo i percussió— fragments de les peces més conegudes del grup de Liverpool i no cal dir que la cosa acaba amb la majoria dels més petits enrolats en la proposta, tot i que els oficiants no obliden els altres espectadors i els faciliten diferents oportunitats per prendre-hi part: picar de mans, de dits, percussió amb barres de plàstic o voleiar de mocadors.

Un espectacle inclassificable, malgrat el seu suport musical, amarat de sensibilitat, idoni per a auditoris amb programació adreçada a primeríssims i futurs melòmans o futurs consumidors de Spotify en línia, que retorna a la infància els que ja han passat de l'edat i que crea una enveja sana per un temps que potser haurien volgut tan feliç com el té una part de la generació de la fornada més recent. (...)