BOOM! Circ Raluy

Familiar | Circ

informació obraCompanyia:
Circ Raluy
Sinopsi:

L'històric Circ Raluy torna un cop més a Barcelona per fer la seva temporada nadalenca amb un espectacle per a tota la família: BOOM!. És la nova proposta del Circ Raluy, que connecta la tradició i la modernitat: el títol evoca els mítics homes-bala, però els números més habituals es combinen aquesta vegada amb propostes tan innovadores com una actuació basada en la llum làser. Sempre, això sí, amb la perfecció de la tècnica i l'elevada qualitat artística que caracteritzen la família Raluy.

BOOM! el Circ Raluy aposta per convidar artistes de reconegut prestigi internacional a formar part de la família, mantenint així l'esperit tradicional del circ i, al mateix temps, reinventar-lo i posar-lo al dia. Són artistes reconeguts mundialment en el món del circ, entre els quals aquest any destaquen especialment tres estrelles: el Trío Bellissimo, el malabarista italià Dustin Huesca i les acròbates Kimberly i Jillian.

Viu la màgia del circ en família!

Crítica: BOOM! Circ Raluy

04/02/2014

UN LLOC ON EMOCIONAR-SE i RIURE EN FAMILIA i SENTIR-SE MES VIU i IL.LUSIONAT AL SORTIR

per Ferran Baile

CIRC RALUY MOLT MES QUE UN CIRC

Ultims dies. No deixeu de veure, Boom, el nou espectacle del Circ Raluy que  finalitza la seva temporada a Barcelona el diumenge 9, per tot seguit començar la gira per Catalunya a El Prat de Llobregat (dies 13 al 16) i seguidament Tarragona (del 20 al 3 de març).

El Circ Raluy és quelcom més que un circ. L´únic circ català que ha voltat el món (des d´Europa a Amèrica i d´Asia a Africa, on encara actuen cada estiu).

L´únic Circ-Museu (els carruatges que l´envolten són una joia, l´òrgan holandés que ens dona la benvinguda, els vestuaris, la cafeteria...).

Un excel.lent circ familiar de gran qualitat i en continua superació, amb cinc generacions a pista i uns artistes invitats de primera línea mundial.

A Boom estan les magistrals acròbates del Trío Belíssimo, que varen posar en peu tot el públic de la Marató durant la gravació en directe que es pot veure a you tube. L´impactant Home Làser capaç de manipular els rajos tot fent una espectacular coreografia visual. L´impresionant actuació del contorsionista tibetà capaç d´introduir tot el seu cos en un cub de menys d´un metre cubic. El magnífic malabarista capaç de jugar a un ritme trepidant amb més de deu pilotes.  

I les cinc generacions del Circ Raluy en pista superant-se cada any, especialment les més joves Kimberley (15 anys) i Jillian (13) Giribaldi Raluy, que presenten unes acrobàcies de notable dificultat i que amb la seva actuació plena de grapa i força arranquen autèntiques ovacions. També van creixent de forma notòria que fan un numero molt vistòs de monocicles que arriben als més de tres metres d´altura. LLuisa amb el trapezi fixa, Rosa amb el vibrant numero del Hula-Hop i Kerry amb els malabars antipodistes i posen el toc de mestres, la veterania i l´elegància.

I l´Home Bala un espectacular i divertidíssim homenatge al pare dels Raluy que va dur aquest impressionant numero pels millors circs d´Europa.  

I com no els pallassos, irresistibles, amb el jove pallasso portuguès Sandro, que ja té tocs d´autèntic mestre, i el gran Lluiset, al capdavant.

No us ho perdeu.

Seguirem en pròxims escrits, parlant-vos de la fascinant història del Circ Raluy.

Per cert, podeu comprar, us ho aconsello, el llibre de Lluis Raluy, El circo de los saltimbanquis, una deliciosa introducció plena d´humor i amb moltes fotografies, al món del circ i les seves variants.

www.circraluy.com