Brut

informació obraIntèrprets:
Nicolas Quetelard, Gina Vila Bruch, Anna von Grünigen
So:
Boris Billier
Il·luminació:
Timothé Gares, Loustalot
Vestuari:
Laura Beulque
Producció:
Acolytes
Autoria:
Cia. Las Lo Las, Cia. El Paller
Sinopsi:

Brut és un viatge físic a través d’un univers emocional, un recorregut cap a allò que ens fa semblants i que ens uneix. Dos homes i dues dones. Retrobaments dramàtics, episodis de vida, lleugeresa, sinceritat i una escenografia simplificada. Una mescla de circ, teatre i dansa per reflexionar sobre l’auge i el naufragi de l’ésser humà, sobre les peculiaritats i les particularitats del cossos, sobre allò que volen expressar i les històries que ens volen explicar. Es tracta de cedir a l’espectador aquell espai necessari per inspirar-se i inventar la seva pròpia història. Fer que s’entregui a una mena de bogeria transitòria, lleu. Que es faci preguntes sobre la tendresa en la determinació. Que copsi l’expressió i les emocions i els detalls tècnics, i també la comunicació en aquell gest, en aquell moviment, en aquella mirada, en tot aquell intercanvi de sensacions, conflictes, desitjos i misteris.


Direcció: Marta Torrents / Intèrprets: Guilhem Benoit, Nicolas Quetelard, , Anna von Grünigen / Creació sonora: Boris Billier / Il·luminació: Timothé Gares - Loustalot / Vestuari: Laura Beulque / Difusió: Cécile Bellan / Acolytes / Producció: Acolytes

Crítica: Brut

07/09/2018

Con interesantes medos caminos

per Elisa Díez

(...)

Brut es un espectáculo multidisciplinar que es un retrato de la vida del ser humano, con sus relaciones personales, con sus conflictos internos y con esas ganas que tenemos todos de que las cosas salgan bien y nos podamos reír.
Quizás sea la parte de clown la más trabajada, la más fácil para que el público empatice, aquella en la que nos podemos seguir identificados, en medio de la ironía, en medio de cualquier estupidez diaria, lo mejor es acabar por reírnos de nosotros mismos.
La parte más de movimiento de danza no me transpuó excesivamente más que aquello que está explícito en una primera lectura, pero no encontré un significado más allá de la simplicidad de los pasos, del devenir del ser.
Es una pena que me acabara perdiendo en el camino de los pasos que ya se andaron, porque algunos de los pequeños instantes en los que me entretuve antes de llegar al destino me dejaron mejores recuerdos que los que encontré al llegar.