Elhombrevisible

informació obraCompanyia:
Loscorderos.sc
Autoria:
David Climent (idea), textos de Fernando Pessoa, Oliverio Girondo
Dramatúrgia:
David Climent
Intèrprets:
David Climent
Direcció:
David Climent, Pablo Molinero
Escenografia:
Oscar de Paz
Il·luminació:
Oscar de Paz
So:
Pablo Rega
Producció:
Loscorderos.sc
Sinopsi:

Monòleg de teatre físic a partir de poemes de Fernando Pessoa i Oliverio Griondo, amb una contundent interpretació emocional, física i enèrgica.

Va haver-hi un temps on creia de veritat tot allò què deia. Però un dia va deixar de veure tan clarament. No va voler donar-li massa importància, doncs pensava que allò era temporal. I així se li anava passant el temps. Fins que va intentar recordar i va adonar-se que ja no recordava res. Potser era el moment d'intentar redescobrir el seu camí, es va comprar un mapa i una brúixola, va prendre seient a la seva butaca de pensar i va emprendre el camí cap als principis que retornen.

Crítica: Elhombrevisible

06/06/2014

Lloable treball físic i expressiu de David Climent no apte per a la gran majoria del públic convencional.

per Manuel Pérez i Muñoz

Inquietant barreja de disciplines on el moviment i la paraula rellisquen entre els meandres d'un univers resclosit i pertorbat. Introspectiu fins a la malaltia, el personatge protagonista de elhombreVisible ens intenta arrossegar cap el seu món de lògiques desficaciades, d'olor a vell, d'explosions incontrolades d'entusiasme extravertit per a, tot seguit, recaure en el ritual de la misantropia. elhombreVisible és un monòleg sobre un personatge que es vesteix durant una hora, que es prepara per sortir al món, que per la mateixa peculiaritat dels seus raonaments poeticoinconnexos pot crear simpaties aferrissades o un rebuig insuperable, una mena d'Ignatius J. Reilly dels nous llenguatges escènics. En resum, lloable treball físic i expressiu de David Climent no apte per a la gran majoria del públic que busca espectacles convencionals