Els cors purs

informació obraIntèrprets:
Jacob Torres
Autor:
Joseph Kessel, basat en la novel·la de Mary de Cork, Vicente Gómez
Traducció:
Ramon Vila
Dramatúrgia:
Marc Artigau, Queralt Broggi, Oriol Broggi
Direcció:
Oriol Broggi
Companyia:
Companyia P.A.C.
Sinopsi:

Els habitants de Cork, a la Irlanda de principis del s. XX, just després de la independència i del principi de la divisió entre els partidaris de Varela i els de Collins, viuen el seu amor en mig d'una guerra civil que s'hi interposa. Amor, passió i política. Uns cors sensibles. Uns cors purs, com els nostres, que lluiten per continuar sent-ho i busquen la manera de lluitar contra la vida que els envolta, com els nostres. 

Fort i potent. Així és Els Cors Purs, un relat curt que ens parla de la vida i la mort, i ens transmet les emocions més bàsiques. A través de la paraula, la vida passa per davant dels nostres ulls i les passions es viuen a flor de pell. Imatges, paraules, sons i moviments serveixen per exterioritzar-les i fer-les arribar a l'espectador.

Crítica: Els cors purs

16/05/2016

Romandre a la zona de confort

per Teresa Ferré

La tropa de La Perla 29 ha tornat a agafar els trastets per instal·lar-se al Romea. Però que ningú esperi l’espectacularitat i, sobretot, la riquesa teatral de L’orfe del clan dels Zhao.  (...)

La impressió de conjunt és la d’una història, essencialment d’amor però també de lluita ideològica i conflicte polític en un context de guerra, que per ella mateixa no té la naturalesa teatral necessària per convertir-se en un espectacle ferm. La solució de Broggi per aconseguir-ho és, doncs, recórrer als seus anys de trajectòria professional i a l’estètica, això sí, argumentada amb referents culturals. (...)

Trivial