Flamingos

informació obraDirecció:
Albert Quesada
Coreografia:
Albert Quesada
Ajudant de direcció:
Clàudia SolWat
Intèrprets:
Blanca Tolsá , Eliott Marmouset, Mario G. Sáez, Miquel Fiol, Katie Vickers, Laila Tafur, Víctor Pérez Armero, Viktoria Andersson
So:
Rafael Cañete , Julián D’Avino, Carlos Parra
Escenografia:
CUBE.ez
Il·luminació:
CUBE.ez, Hugo Coelho
Vestuari:
Jorge Dutor, Txell Janot
Dramatúrgia:
Albert Pérez Hidalgo
Autoria:
Vera Mantero
Sinopsi:

Albert Quesada continua la seva investigació personal sobre el món del flamenc i la seva complexitat amb la intenció de trobar l’origen mateix del moviment i del cant. El coreògraf vol descobrir el motor del flamenc i desplaçar-lo a altres cossos i altres músiques per tal de generar un nou sentit. Aconseguir, al cap i a la fi, que la petita espurna que cadascú custodia dins seu es converteixi, finalment, en un gran incendi.

Flamingos és el resultat de col·locar a Carmen Amaya al mig d’una escena de John Waters. L’impuls del flamenc per compartir l’interior de l’ànima humana es barreja amb la música, el vestuari i l’imaginari més pop. Quin és el nostre propi flamenc? Quina és la nostra música i quines danses convida a ballar? Els cossos, els desitjos, les pors i els referents es deixen contaminar per donar peu a una jam session plena de duende. Una juerga que s’allarga fins a la matinada on vuit intèrprets s’exposen i es despullen amb l’única voluntat de celebrar i de celebrar-se, amb moviments i cants que no deixen lloc ni al dubte ni a la incertesa. Això és així i no pot ser de cap altra manera. Ea!

Actualment Albert Quesada és coreògraf associat al Mercat de les Flors i ha estat convidat a crear la primera producció del projecte CÈL·LULA.

Premi en la categoria d'espectacle de dansa. Premis de la Crítica 2019

Crítica: Flamingos

24/03/2019

ALBERT QUESADA ARMA UNA ATRACTIVA JUERGA EN EL MERCAT DE LES FLORS

per Carmen del Val