Indomador

informació obraCompanyia:
Animal Religion
Autoria:
Quim Girón
Direcció:
Quim Girón, (mirada externa: Alba Sarraute)
Intèrprets:
Quim Girón
Il·luminació:
Joanna Serra
So:
Joanna Serra
Sinopsi:

Quim absort en els seus pensaments transforma l'escenari en un animalari, a on ell mateix apareix com un gall humà. La posada en escena suposa la presència de múltiples personatges que esdevenen primer protagonistes i després formen part de la dramatúrgia. Present en cada moment, donarà ànima a cada un dels integrants de la història que sens dubte ens portaran a preguntar-nos sobre la presència de l'humà en l'animal, i de l'animal en l'humà, del masculí i del femení i la relació entre tots ells.

Crítica: Indomador

25/06/2015

Animals ben humans

per Jordi Sora i Domenjó

Va ser la sorpresa de la inauguració de Festival de dansa Sismògraf 2014 i va rebre dos premis Zirkolika 2013: Artista novell i Número de circ. I continua ben viu en la memòria i se'n programen, amb justícia, bolos per tot el país.

Un toc de genialitat explosiva que aconsegueix arrencar riures, admiracions pels equilibris, la gestualitat i el desplegament de diverses tècniques de circ, així com per la narrativa hilarant i desinhibida de la proposta. Una autèntica joia creativa amb la qual el Festival va voler reconèixer la feina de qui havia estat veí de la comarca quan era petit. L’anècdota de la sessió va arribar, amb especial emoció, amb unes paraules d’agraïment que va adreçar en cloure l’espectacle al seu professor d’educació física de l’escola on va estudiar, present a la sala i responsable de posar la llavor de la inquietud per allò que ha esdevingut la professió de Girón: el circ professional.