La velocidad del zoom del horizonte

informació obraEstrena:
Estrena a FiraTàrrega 2014
Companyia:
Compañía Teatro de Arena (Mèxic)
Autoria:
David Gaitán
Direcció:
Martín Acosta
Intèrprets:
Úrsula Pruneda,Tomás Rojas, Raúl Villegas, David Gaitán, Tamara Vallarta, Antonio Alcántara, Jorge Escandón, Christian Cortés
Vestuari:
Mario Marín del Río
Il·luminació:
Miguel Moreno
Escenografia:
Miguel Moreno
So:
Xicoténcatl Reyes
Vídeo:
Daniel Primo
Ajudantia de direcció:
Fernando Reyes
Producció:
CONACULTA / FONCA, Teatro de Arena, Teatro Legeste, 8 Metros Cúbicos, Guerra de Moscas i Cinemática
Sinopsi:

Quatre personatges juguen a embarcar-se en una nau espacial per explorar la seva creativitat i desvetllar els misteris de l’univers. Un espectacle de ciència-ficció bastit des de la simplicitat escènica, farcit de diàlegs que condueixen a conclusions paradoxals sobre el coneixement i sobre la mateixa condició humana. Un viatge cap a la comprensió que us portarà des de la física quàntica fins als replecs més inhòspits de l’ànima, des de l’experimentació fins a la incertesa més absoluta.

Crítica: La velocidad del zoom del horizonte

13/09/2014

Un mirall intergalàctic

per Aída Pallarès

La velocidad del zoom del horizonte és un espectacle de ciència ficció, al més pur estil Stanislaw Lem, que ens condueix pels racons més inhòspits de l'ànima humana. A pesar de l'austeritat de l'escena, l'espectacle, gràcies a una dramatúrgia impecable i una hàbil posada en escena de tocs cinematogràfics, aconsegueix captar l'atenció de l'espectador que a poc a poc acaba formant part d'aquest viatge intergalàctic, d'aquest mirall a milers de quilòmetres de distància, que ens obliga a reflexionar sobre la nostra pròpia condició. Un muntatge que farà les delícies dels seguidors de la ciència ficció.