Lo tuyo y lo mío

Teatre | Musical

informació obraDramatúrgia:
Creació col·lectiva
Direcció:
Joan Maria Segura i Bernadas
Direcció Musical:
Didac Flores Rovira
Intèrprets:
Karen Gutiérrez/ Xènia Reguant, Manuel Ramos, Didac Flores
Producció:
ConUnCantoEnLosDientes
Sinopsi:

Un musical sense textos que introdueixin les balades, ni converses que enllacin uns temes amb altres... només cançons. No et perdis aquesta divertida comèdia que explica la vida d'una parella utilitzant com a únic diàleg els grans èxits de les últimes dècades. 75 cançons en 75 minuts, pop, rock, ranxeres, cobla, salsa, disco... per emocionar i riure recordant el més sublim i el més friqui de la història musical del nostre país. Lo Tuyo y Lo Mío. Donar el cant pot ser un problema conjugal.

Crítica: Lo tuyo y lo mío

25/11/2014

Cantant a l'amor i el desamor

per Teresa Ferré

Aquest musical de petit format, que sense fer soroll va fer temporada l’any passat a Barcelona i ara està de gira arreu de Catalunya, té l’encert d’haver construït la dramatúrgia gràcies a cançons espanyoles de diferents gèneres (des del pop al folclore passant per balades i algun toc de rock) conegudes per diverses generacions. Tot per fer un recorregut a través de l'amor i el desamor.

Res de paraules, només fragments de cançons. Aquesta és la base i la gràcia d’una peça que durant 75 minuts ens explica tota la seqüència amb 75 cançons, tant dels solistes més destacats de les darreres dècades com dels grups més actuals. Ideal per a passar una bona estona independentment de l'edat perquè qualsevol del públic acabarà alguna de les cançons.