Momentos estelares de la humanidad

informació obraIntèrprets:
Ana Redi-Milatovic, Lilli Mendel, Alina Stockinger, Sergi Estebanell, Jordi Solé, Montse Bosch
Direcció:
Alina Stockinger
Vestuari:
Caroline Haberl
Autoria:
Nacho Flores, Joaquim Aragó
Sinopsi:

A partir del títol del llibre de Stefan Zweig, s'enceta una reflexió sobre la història, el poder i les obsessions humanes. Malgrat que Zweig planteja l'excepcionalitat dels moments estel·lars de la història, la companyia aposta per buscar i rebuscar aquests moments estel·lars en la vida quotidiana recreant les circumstàncies necessàries perquè això sigui possible. Un site specific d'aforament reduït en que Herstory ‒la singular i feminitzada personificació de la Història‒ parlarà als espectadors a cau d'orella, a través d'uns auriculars. Col·lectiu escènic en què participa Alina Stockinger, exalumna del Màster de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega.

Crítica: Momentos estelares de la humanidad

11/09/2017

Joc excepcional per a persones excepcionals

per Núria Cañamares

Gratíssima sorpresa entre la variada programació de FiraTàrrega. Una hora llarga d’estrambòtic desconcert en què t’acabes convencent que els “moments estel·lars” de la història de la humanitat no requereixen condicions excepcionals, sinó persones excepcionals. Gent capaç de saber mirar, de saber escoltar, de saber sentir, de saber-se lliure... capaç de viure obertament, desinhibidament, de creure en allò que aparentment sembla impossible, de somniar desperta. No cal res més. L’espurna pot succeir en qualsevol moment.

Divertit i participatiu recorregut mut, guiat per quatre personatges singulars (els “eléctricos”, íntegrament daurats) i una veu en off a través d’uns auriculars. Interactiu, espontani, màgic. Val molt la pena entrar al joc, és d’aquelles propostes que t’endús posada. Fora vergonyes, hem vingut a passar-ho bé!