Monroe-Lamarr

informació obraDramatúrgia:
Carles Batlle
Direcció:
Sergi Belbel
Intèrprets:
Elisabet Casanovas, Laura Conejero, Eloi Sanchez, David Vert
Sinopsi:

Sergi Belbel dirigeix la trobada entre Hedy Lamarr i Marilyn Monroe que va poder alterar el curs de la Guerra Freda

L’any 1962 es produeix la trobada secreta entre les actrius Marilyn Monroe i Hedy Lamarr, una dona excepcional que també va despuntar com a enginyera gràcies al desenvolupament d’un sistema precursor de la tecnologia wifi actual. Carles Batlle ficcionalitza una trobada entre Hedy Lamarr i Marilyn Monroe que pot alterar el curs de la Guerra Freda.

Després de les mesures preses per la Generalitat de Catalunya respecte a la situació de la COVID-19, el Teatre Nacional de Catalunya suspèn les funcions de Monroe-Lamarr del 19 al 22/11/20.

Crítica: Monroe-Lamarr

27/11/2020

Marilyn Monroe visita Hedy Lamarr

per Manuel Pérez i Muñoz

Després de 27 dies de tancament forçós, els teatres han tornat a pujar el teló. El TNC es va acomiadar a l'octubre amb 'La dona trencada', estrena i comiat simultanis. Ara, el mateix escenari de la Sala Tallers torna a obrir amb una altra història protagonitzada per dones, però en aquest cas muntada i escrita per homes: el director Sergi Belbel i el dramaturg Carles Batlle. 'Monroe-Lamarr' és un muntatge sacsejat per l'atzar i per l'actual conjuntura de cancel·lacions i retards, que arriba per fi a una platea enrarida per les circumstàncies, sense gaire marge per a celebrar l'estrena (...)

LLEGEIX LA CRÍTICA SENCERA AL MITJÀ