Pallassos sobre rodes

informació obraIntèrprets:
Alejito Gamboa, Nola Rae
Direcció:
Alejito Gamboa, John Mowat
Composició musical:
Amanda Delgado
Vestuari:
Isabel Franco
Sinopsi:

Un espectacle de pallassos, acrobàcies i música en directe.
Les vicissituds de la parella davant l’amor.
Ella ve a enlluernar-nos amb la seva veu i la seva música.
Ell, el seu ajudant, que des ajuda, interromp. Un perfecte joc de clown.
Dos idiotes que s’enreden i es barallen, el resultat és sempre el mateix: El públic riu.
Un espectacle que ens convida a estimar, riure i somiar. Un lloc on les relacions de parella i les seves complicacions són preses amb humor i alegria.
Primer espectacle de la companyia creada el 2015 per dos actors que es troben i comparteixen la passió pel clown i el teatre social.

Crítica: Pallassos sobre rodes

12/06/2017

Circ i clown sobre dues rodes

per Mariona Sanfeliu
​​Fantàstica exhibició de destresa i comicitat de la mà, i del peu, i del cap, de dos artistes compromesos amb l’art, que van guanyar el Best Show Cliento Buskers Festival 2015 i la Beca Creació Testimoni Escènic 2016 amb aquest espectacle. Les vici​ss​ituds d’una parella que són companys de feina, una cantant i el seu ajudant, que s’enamoren i festegen en directe, i veiem els seus encontres i desencontres perquè​,​ com diuen ells, “La vida hay que tomarla con amor y con humor, amor para comprenderla, humor para soportarla”.

Amb un gran domini del llenguatge i els codis clown, increïbles equilibris sobre bicicleta de l’Alejo Gamboa, sol, o en parella, en un in crescendo de dificultat (el tradicional i circense “més difícil encara”) amanit amb una senzilla trama i interaccions amb el públic, i la música en directe amb l’ajuda d’un sampler que donava resultats impressionants amb la magnífica veu de la polifacètica i divertidíssima Amanda Delgado.

En els agraïments al Circ Cric l’Amanda va comentar, emocionada, que sentia que havia estat un honor participar en el Festival del Circ Cric, a la seva terra, i ens van emocionar a nosaltres quan van destacar que sense nosaltres, sense el públic, la seva feina i el seu art no tindrien ​​raó de ser.