Pedra a pedra

Familiar | Nous formats

informació obra


Aquest espectacle forma part de l'Itinerari Recomana
Dia del Teatre SGAE 2019

El Teatre SGAE reivindica els seus autors amb aquesta campanya en la que l'espectador només paga el 10% de l'entrada (allò que es recapta per pagar els drets d'autoria) i la resta, la finança La Fundació SGAE. Qui és qui? Els crítics contextualitzem les obres d'aquest cartell.

Itineraris recomana

Companyia:
Cia. de Teatre de L'home dibuixat
Direcció:
Rosa Díaz
Intèrprets:
Tian Gombau
Composició musical:
Mariano Lozano-P
Escenografia:
Isa Soto
Sinopsi:

Guanyador de multitud d epremis i amb més de 1.000 funcions representades a 4 continents i 23 països arriba al SAT aquest meravellós espectacle (que també es va poder veure, fa uns anys al TNC).

La cannalla seu dalt d el'escenari per explorar el món que els envolta i accedir a un univers on els sons, objectes, gestos i paraules es posen al servei d'una bellesa escènmica delicadíssima. 

Crítica: Pedra a pedra

04/10/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Jordi Bordes

És un espectacle preciós, petit intrigant, senzill, i alhora que respira una humanitat i un joc poc habitual. Tot succeeeix a molt poca distància. és imprescindible poder veure la nineta dels ulls de l'actor i com els personatges, fets de restes rovellades trobades a la platja, cobren una vida màgica. Espectacle blanc per deixar-se portar i reviure el nen que hi ha dins de cadascú (sigui més o menys crescut).