Pintamúsica!

informació obraCompanyia:
Únics Produccions
Autoria:
Berta Ros, Gisela Juanet
Direcció Musical:
Berta Ros i Lorena Lliró
Composició musical:
Berta Ros i Lorena Lliró
Intèrprets:
Berta Ros, Héctor Canós, Lorena Lliró
Vídeo:
Pau Gascón
Sinopsi:


Quatre colors i la música en directe es combinen en aquesta experiència creativa pensada per a nadons, on un atmosfera acollidora ens transportarà al joc i la diversió. Escoltar, mirar i crear… farem Pintamúsica!

Edat recomanada: de 0 a 3 anys

Al festival de Món llibre d'aquest diumenge es fan sessions a les 11:30, 12:30, 16:30 i 17:30 hores.

Crítica: Pintamúsica!

30/03/2014

Tendra aproximació a l'art

per Jordi Bordes

D'una senzillesa comparable a la simplicitat de la cantarella d'una cançó de bressol. Molt tou, quasi xiuxiuejat a cau d'orella. Vent silenciós a través d'un saxo mut o onades que ressonen lleument amb la sorra que patina pel tambor. Colors amb nota de flauta travessera o de clarinet. Un viatge que passa per les quatre estacions de l'any, i que va teixint amb elements que el completen (fulles, barrets de llana per exemple). És una partitura ben apresa però que té clar que és imprescindible la connexió amb la canalla i amb els adults (tot i que no se'ls sumi amb cap doble lectura que els faci còmplices). Es reparteixen petits instruments, carícies, mirades tendres, tot molt petit però que és coherent amb una posada en escena que va completant la pintada de Miró. Primer, un traç, i poc a poc, tenyint-ho de color. 

La programació de 0 a 3 anys del CCCB que ha arrencat aquesta temporada Únics Produccions ha aixecat un notable interès d'uns pares menys avesats al teatre però que celebren aquesta sensibilitat amb la canalla, asseguts a terra, deixant que tot transiti en pau, durant una peça de breu durada però que suposarà el bateig artístic de molts nadons i un feliç retorn dels pares. Tant fàcil, tant familiar, tant irrepetible. Que hi tornin!