Roberto Bolle and friends

informació obraIntèrprets:
Anna Tsygankova, Matthew Golding , Timofej Andrijashenko, Viktorina Kapitonova
Companyia:
La Unión
Estrena:
Festival de Peralada 2016
Sinopsi:

Roberto Bolle és uns dels grans noms de la dansa clàssica actual. Ètoile de La Scala de Milà i Ballarí Principal de l’American Ballet Theatre, al llarg de la seva carrera, Bolle ha ballat en els millors escenaris i amb les més prestigioses companyies d’arreu.

Des de 2008 recull grans elogis de públic i crítica amb l’exitosa Gala Roberto Bolle & Friends. De Gira pels més prestigiosos teatres d’arreu, presenta en cada una de les seves representacions un espectacle preparat amb molta cura i exigència acompanyat pels ballarins més talentosos i consolidats en els darrers anys d’Amèrica i d’Europa. Un espectacle que reuneix diferents ballarins procedents dels millors ballets com La Scala de Milà, Zurich Ballet, Ducth National Ballet d’Amsterdam i Semperoper Ballet de Dresden.

Per als nouvinguts a la dansa, aquesta gala esdevé una fantàstica oportunitat per descobrir el millor i més famós del repertori des del S.XIX al S.XXI, interpretada pels millors ballarins del moment, així com una oportunitat per acostar-se amb facilitat al món virtuós del ballet.

Crítica: Roberto Bolle and friends

04/08/2016

Un espectacle de rock-ballet

per Jordi Sora i Domenjó

Roberto Bolle, estrella de la Scala de Milà, principal de l'American Ballet, 41 anys, ha decidit cloure els darrers anys de la seva carrera com si d'una estrella de rock es tractés. 

Va arribar al Festival de Peralada amb una gala multitudinària i exitosa que porta rodant fa anys i amb gran acollida arreu.

Ell és l'autèntic reclam de la vetllada, amb el seu imponent físic, però no pas el millor intèrpret. Pots llegir per què a l'enllaç de la crítica: